Praktijk Elly Hartwig

Click here to edit subtitle

Touch of Matrix


Touch of Matrix is een unieke behandelmethode die, letterlijk en figuurlijk, alles in beweging zet. De methode is gebaseerd op het nieuwe bewustzijn in deze tijd. Daar wordt veel over gepraat maar hoe integreer je dat in je leven? Dat is interessant! Touch of Matrix laat je zien en voelen hoe dat kan. De mogelijkheden zijn grenzeloos, uniek en verrassend eenvoudig. Als je deze methode goed beheerst, hoef je praktisch niets meer te doen. Het gaat helemaal vanzelf.

Je wordt je bewust van je Ware IK die zich in een tijdloze ruimte bevindt. Je Ware Ik kun je vergelijken met de harde schijf van een computer. Door hier een directe verbinding mee te leggen, heb je meteen toegang tot al jouw informatie. Natuurlijk nemen we ook de  oorzaak van je “thema’s” weg. Je kunt de informatie van die thema’s die niet meer nodig is op een eenvoudige en snelle manier wissen, net als bij een computer.

Deze theorie is onder andere gebaseerd op de kwantumfysica die zegt dat alles uit licht en informatie bestaat en dat alles en iedereen met elkaar verbonden is door middel van het morfogenetisch veld. Vanuit je Ware Ik heb je de beste verbinding met alle informatie in je eigen Matrix, je gestructureerde omgeving,  het morfogenetisch veld en de Leegte. In de Leegte bevindt zich de scheppende kracht, de oerkracht. Jij hoeft niets meer te doen, de Leegte regelt alles op alle niveaus.

Touch of Matrix is een methode van deze tijd en is verbonden met de informatie uit het Aquarius-tijdperk. In dit tijdperk, en dat voelen al veel mensen, is de energie veel lichter dan in het vissentijdperk. Het houdt in dat het werken met Touch of Matrix heel eenvoudig gaat.

Touch of Matrix is: bewust worden van je klacht, de oude informatie verwijderen, duidelijk formuleren wat je graag zou willen, verbinden met de informatie die nodig is en loslaten. Het proces zal zijn eigen weg zoeken.

Doordat wij ons blijven verbinden met de nieuwe informatie ontstaan er steeds meer nieuwe mogelijkheden en gaat Touch of Matrix met de tijd mee. En deze ontwikkelingen gaan op dit moment erg snel. Dit alles heeft Touch of Matrix tot een unieke methode gemaakt.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek / belevenisavond.
U kunt ook op onderstaande link klikken, zodat u op de website kunt kijken voor een voorbeeld-behandeling.

Tarief
Een gemiddelde consult duurt 60 minuten en kost € 69,--. 

Gratis telefonische intake van 20 á 30 minuten. 
Met 3 behandelingen kom je al heel ver. 
Indien je in 1 keer betaalt, dan € 10,--korting:  € 197,--. 
De 2e behandeling is na 1 week.